Thursday, March 31, 2011

telenovela dan drama komedi.

Aku ni ' hantu kartun ' sobona eh jang.tapii kekadang aku layan jugakk telenovela cintan nii.tak lupa jugakk drama komedii.kadang kadang aku gelak sakan padahal orang lain tak paham pun lawak tu.al maklum lah aku je ada sense of humour * cehh bajet kau pompuan.

First of all * bajet lagii.mintak penampau pompuan nii
semangat ckit aku nak story pasal crita kartun yang aku minat.
siaran kartun yang paling best mestilah kat TV9.
start dari Wonderpets sampailah ke Upin Ipin * hafal kau nyahh.gila childish.
heellooo.childish tak childish.wa puny suke laa.lu ape hal?
HAHA!
cite Dora ni lawak ckit.kekadang aku pun ikut sama bila Dora kata,

" alamak,anda nampak swiper? "
" awak semua boleh tolong kami halang swiper? "
" boleh? "
" baguuus! "
" sebut swiper jangan mencuri. "
aku pun ikutlah sekalii.sampai kadang kadang orang semua tgk aku pelikk =.='

haiwan paling poyo ialah Cat dalam cite Cat and Dog.
gilaa poyo kau Cat.macam baguss.
HAHA! 
omjayy.comelnye mcm nak cubit.

paling lawak cite Kappa Mikey.you should watch it :)

Spongebob Squarepants!
the best cartoon ever.dah la tu comel pulakk.aww!
tau tak masa kartun span kuning ni tgh femes.aku pun belilah keychain Spongebob nii.
aku gantung dekat beg * proud 
tak sampai 5 minit aku tinggalkan Si Dia untuk ke tandas,tetibe keychain tu dah hilang.
DAMN!
menangis aku air mata darah * tipuu
nasib baik lah kau keychain jje tau.

satu lagi drama komedi yang lawak giila kat TV3
Simpang 3
makk aihh jangan memain.lawak bebenor jangg.geli hati aku tgk tau.
korang pun mesti tgk tauu.

okay.STOP LAUGHING.START CRYING. * hotakk kau pija.
telenovela yang best berbanding drama seberang yang episod panjang berjela tapii plot boleh hafal.
asyik asyik scene terkejut dengan mata terjegil.opssiee.HAHA!
telenovela Marimar.


kau tengok tak episod tadi?gila nangis aku tengok tau * sorry.sensitif.
MUST WATCH laa weyh.
dah la hero hensem.heroin pulak cantikk. * biasala kalau hero tak hensem kau pun tak tengok.
itu je aku nak crite.
babaii
♥CIK CERMIN SOMPEK♥

bacalah.walaupun kau tidak setuju.walaupun kau tahu ceritanya

3 comments:

Cik Ezy said...

lyn gak cite dora ngn ank sedare..
best hape..
haha

misluvcoklat said...

lepas swiper tu sedaq mesti dia akan kata 'OHH MANN!"
haha..
lol~
apapun marimar memang best gilaaaaa!
XD

cik empunya diri ; said...

cik ezy,betul betul :)
pikah,haha ohh man,marimar tu dah la sweet.