Tuesday, March 22, 2011

sumpah tak leh tido.

aku online facebook tadii.

" menghitung harii.sehari je lg. "

" esok 24hb kan? "
*mana 23hb hang pikah?

" tak leh lena mlm ni. "

heran aku.apa kejadahnya depa nii?dok counting la pulakk.23hb Mac ada apa sebenarnya?
Ohh baru aku teringat.RESULT SPM.
giila kau boleh lupa.

emosi aku buat masa ni dah tak stabil balik.sama mcm sebelum SPM.
masa aku tengah gelak sakan,aku nangis pulakk.
sampaikan " gila kot ang nii. " " chill la pija. "
aku tak boleh.JANGAN SURUH AKU CHILL.
* sorry.aku terlalu sensitif =.=

giila kau nak chill?
two importants thing happens on the same day.
test JPJ dengan result SPM.
kalau hampa kat tempat aku.apa hampa rasa?
tau dakk.aku tak leh lena dah nii.
bila nak enjoy ckit.gelak sakan ckit.
" gelak la pija,gelak la.nnt fail JPJ,result pun tak elok.padan muka hang. "
* satu suara dalam diri yang selalu mengingatkan aku.







♥CIK CERMIN SOMPEK♥
bacalah.walaupun kau tidak setuju.walaupun kau tahu ceritanya

4 comments:

misluvcoklat said...

ya allah.
membaca entri lu membuatkan wa rasa mcm nak terjun tangga !
wuaaaa :(
takot laaaa .
apapun lu p amik waktu mana weh ??
dah ada jpj tu ?
btw gudluck .
konfem xtdoq.
wa dah nak beku dah nih.
hihi *overrrr !

syazana.not.single said...

weh, hg test JPJ ngan man la esok? haha. kata kat dia, jgn failed lg naaa.

cik empunya diri ; said...

lepas jpj,wa p ambik laa,
hahha,
jantung aku berdegup kencang nii =.=
syaz,man penah failed ka?

misluvcoklat said...

lah.man failed ka ? wakaka..