Saturday, April 2, 2011

Contest #1 : Rancangan Kegemaran Di TV

salam and hello world.
hari ni aku rasa nak buat something yang childish sikit laa. * betul ke sikit?
bukan pe.ramai org slalu tag aku.
aku pun terfikir lahh." kenapalah aku tak tag org pulakk? "
so.dengan bangganya meh kita meriahkan blog kite dengan contest bertajuk,

' rancangan kegemaran di TV '

untuk contoh korang boleh  klik sini okay :)

Syarat :
1. be my follower

2. mulakan entry korang dengan,
Dear Cik Cermin Sompek(sertakan link blog ni ye),saya suka tonton rancangan . . . . . kerana . . . .


3. dalam entry korang mesti ade tiga kategori * ecehh dah mcm ABPBH pulakk
    Kategori Pertama : Kartun
   Kategori Kedua : Komedi
  Kategori Ketiga : Telenovela


4.setelah entry korang siapp,tag kepada 5 orang dan tinggalkan link kat komen utk diterjah.

5.make sure org yang ditag itu tahu bahawa dia telah ditag ye.


Hadiah :

Pemenang pertama : long skirt + shawl + headband + small ribbon clip
Pemenang kedua : shawl + scarf + small ribbon clip
Pemenang ketiga : shawl + small ribbon clip
* kepada boys.korang boleh kasi hadiah ni kat awek korang ke kakak adik korang ke kan?
INI IALAH CONTEST TAU.
so pastinya akan ada pemenang.
sebab aku bermurah hati nak bagi hadiah kat korang semua followers ter'sayang'.
tehee

five bloggers yang ditag ialah :
syazana
pikahCHU
fyna
jiji
cik ezzy
dan juga terbuka kepada semua followers CerminSompek.blogspot.com




TARIKH TUTUP IALAH PADA 12 APRIL 2011


This Is My First Contest.so if there any inquiries do ask me okay?

Akhir kata,Good Luck!

babaii
♥CIK CERMIN SOMPEK♥
bacalah.walaupun kau tidak setuju.walaupun kau tahu ceritanya

6 comments:

Cik Ezy said...

wahhh..
adiah best giler..
nt cik ezy join laju2..
=)

Cik Ezy said...

tu die cik ezy org pertame join..

http://lemonribena.blogspot.com/2011/04/contest-rancangan-kegemaran-di-tv.html

cik cahaya said...

dah join .

mai usha meh .

http://cahayaqaseyh.blogspot.com/2011/04/contest-rancangan-kegemaran-di-tv.html

cik empunya diri ; said...

okay thanks,saya terjah yee :)

syazana.not.single said...

dah join.

http://syazananotsingle.blogspot.com/2011/04/rancangan-kegemaran-di-tv.html

fatin fakhira md zain said...

fatin nk join jugak bley?
tanya lagi padahal dah join pun.hehe

http://akuserbatiada.blogspot.com/2011/04/rancangan-kegemaran-di-tv_70.html