Wednesday, April 20, 2011

im back.

salam and hello people.
nothing much to share today.
well.last saturday i went to the Jackel which is textile supplier.
when i reached there,there is no sale at all.how come?but Metro said they are having a big sale until 85%.
awesome aite?
then dengan muka tak malu " you should having a sale kan? "
" yes.tapi sampai 15hb je. "
" then hari ni brapa haribulan? "
" 16hb April."
DAMN!
whats worse is gedung je besar but takda langsung design yang macam remaja ckit.
all designs are quite granny.with those big flowers and gloomy colours.
i found it really tak interesting okay.
but in my opinion la kan.your opinion i tak tau la pulakk =.=
then we headed to AS Mall.
well its quite a long time since i went there.
AS Mall is quite awesome.i love shopping there.all are reasonable and affordable.
al maklumlah.kat sini takde Forever21 bagai =.='



* inner yang aku pakai hanya inner ayunar.kalau nak order,contact lah  ea :)
do take note,inner ni sangat laris.sebab keistimewaannya yang tak melekap kat dahi and selesa!

moral of the story : jangan terlalu taksub dengan sale.indah khabar dari rupo.

♥CIK PELANGI♥

bacalah.walaupun kau tidak setuju.walaupun kau tahu ceritanya

3 comments:

ARNaBS said...

ish3...pmpuan ktakan..asyik shopping jew

cik empunya diri ; said...

lumrah alam,dapat wife yg shopaholic baru tauu :p

ARNaBS said...

wahhh!! xnk2! ...hahaa