Thursday, May 5, 2011

Ujian dari Allah s.w.t

salam.
for your information.i tak dapat MAKTAB okay.
dan i jugak tak dapat MATRIK.
so stop asking me =.=
* wa sedihh bhaiii.

how come aku boleh tak dapat matrik pulak ni?
even ada yg dapat 2a's pun ditawarkan matrik.
why why why?
* padan muka kau tak nak masuk matrik sgt.
ha kan dah dimakbulkan doa kau.
BERSYUKURLAH =.='

wa target nak masuk maktab bhaii.
alih alih tak dapat maktab.perghh!
sekarang ni wa bingung nak p mana.nak ambik kos apa.
tu la padah tak buat back up plan.
lagi pedih bila tak dapat masuk matrik.
ujian apa Allah nak bg ni?
La Tahzan.wa sabar bhaii.sampai sekarang.

Hanan suruh wa try apply polytech MARA.
wa ditawarkan diploma dalam teknologi pertanian.
dan wa baru check tadi.wa dpt FORM6 bhaii.
tapi kat SMK PERLIS.
wa konpius bhaii.nak p mana ni?
bagi yang nak check form6.boleh ke www.moe.gov.my/e perkhidmatan
wa tau lu orang semua dapat matrik.
tapi wa bg web tu saja ja kot nak check :')

jangan sampai wa kahwin bln 6 ni kalau tak dapat tawaran U.


♥CIK PELANGI♥
bacalah.walaupun kau tidak setuju.walaupun kau tahu ceritanya

2 comments:

syazana.not.single said...

aku harap hg kawen bln 6 ne,
hak3.
xpa weh, rezeki msing2.
mana tau, kot2 upu hg dpt.
lgpon matriks bleh wat rayuan weh.
msuk fom 6 dulu pon xpa, tngok mcm mana.
insyaAllah ada la tu Allah rancang sesuatu utk hg.
=)

misluvcoklat said...

err,jgn lupa panggey km p mkn nasik minyak..
hehe..
fzah,sabaq,,mgkin ni ujian,
mna tau allah nk bg yg terbaik lg kt hmpa.
ha,betui ckp syaz,matrik boleh buat rayuan.try lah buat.
lgsatu tgu upu tgok na. :)