Saturday, May 7, 2011

ni aku nak bagi sepatah dua kata.

sistem yang tak UNFAIR.
kang aku cakap lebih lebih kena saman pulak.
tapi kalau tak cakap,NAIK LEMAK pulak kan kan.
kalau macam tu,lagi baik aku tak payah study hard masa spm dulu.
biar dapat result cukup makan.
AT LEAST kalau tak dapat pun aku tak terasa sangat =.='

cikadak.baik aku kahwin terus mcm ni!puas hati.
buat rayuan?belum tentu dapat.
kalau dapat.zaman mana pulak aku boleh masuk?
sistem ni dah jadi cabutan bertuah pulak.
kalau kau nasib baik walaupun result tak elok,kau tetap dapat.
kalau kau nasib malang mcm pak kaduk,result gempak sekali pun.haram tak dapat apa pun.
weyh nak buat sistem biar FAIR la.jangan aniaya orang macam ni.
trang tang tang boleh nampak betapa TAK FAIRnya sistem ni.
tolong lah.bila negara nak maju kalau mcm ni?

dugaan.dugaan :')


♥CIK PELANGI♥
bacalah.walaupun kau tidak setuju.walaupun kau tahu ceritanya

3 comments:

Cik Ezy said...

sabo sabo..
ade rzki nt dpt la..
bile2 pon xpe kn..
=)

misluvcoklat said...

rzeki ada mna2 fzah. btw ampa dpt mna ?
apapun, bsabaq no,
allah taw yg terbaik untk kita.
insyaALLAH :')

cik empunya diri ; said...

dpt mana?
HAHA.