Wednesday, February 16, 2011

best ke blog?best ke diari?

" knp tak tulis diari? "

" ahh.malas lahh aku.tadak masa nak ber'diari' ni. "

" abes yang ang dok ber'blog' ni ada masa pulakk? "

" err . . "

betul jugak kan.
kenapa pulak aku ada masa nak update blog ni sedangkan nak tulis diari tu aku malas.
dan RASA TAK ADA MASA.
bila difikirkan balik.time interval between nak on lappy dan update BLOG
dengan nak buka DIARI dan tulis adalah SANGAT berbeza.
malah aku rasa lebih jimat masa kalau buat diari dalam bentuk buku.

" aku nak update blog SAT(sebentar) "
* 5 minutes later
" ish lambatnya tenet ni. "

" time utk aku tulis diari. "
*5 minutes later
" ha dah siiapp. "

haa nampak dakk apa yang aku nampak?

frankly.aku dah try nak tulis diari.

" yah.stgi nak p kedai buku beli diari "

" ha jom laa. "

" hmm malas pulakk.esok lahh. "

dan begitulah seterusnya . .

tapi selalunya orang yang tulis diari ni ialah seorang yang sangat perahsia kan?
maybe.just maybe dia takut orang yang dia kutuk tau dia tgh kutuk dia.
paham dakk?
hehe

bagi aku blog adalah my second facebook.
aku tulis semuanya dalam ni,
dari benda baik sampailah benda jahat.

benda yang aku SUKA psal blog.

a) buleh tulis WARNA WARNI

b) buleh letak gambar CUTE CUTEE.

c) buleh LAWAkan blog dgn GOJES template guna kreativiti sendiri dgn memanfaatkan ICT.

and the last but not least

d) buleh buat DUIIT.

♥CIK CERMIN SOMPEK♥
bacalah.walaupun kau tidak setuju.walaupun kau tahu ceritanya

2 comments:

fyfy iqbal said...

aku ada diari (: but tak berapa konsisten penulisan nya . hahaha :D
kadang kadang malas , tehee .
kalau nak geram apa semua memang dalam diari lah blog pulak official punya :D public sgt . hehe

cik empunya diri ; said...

aku tak reti.
kalau nak marah orang sekalipun,aku bantai publish kat blogg jaa :D