Tuesday, January 8, 2013

isi UPU utk kedua kalinya.

lapan haribulan satu dua ribu tiga belas.
hari ni dah plan nak hangout dengan membe.
tirah,ain,kak long.
well kami nak pegi BSN sebenarnya,nak beli nombor pin utk UPU dan USM.
taklah mahal,cuma RM55.60 =.='
mahal lah.sungguh.tapi takpa,skali seumur hidup.
ehh bukan sekali lah,dua kali rasanya.
masa SPM dulu pun ada isi jugak.
cuma time SPM tu,main hentam kromo saja.
ikut sedap jari saja nak klik mana-mana universiti.HAHA!

tapi bila lepas STPM ni,rasa matanglah sikit.
sikit je,tak banyak :)
aku dah list out segala jenis kos dan universiti.
tapi hati aku sebenarnya ada dekat dua universiti saja.
USM dan UPNM.
tak tahu knp.jodoh aku kat situ kot.HAHA!gatal.
but seriously.
tapi kompom lepas ni kena brdebat dgn mak aku pulak.
haish sabar pija.sabar.

kepada yang seangkatan dgn aku,buatlah pilihan yg bijak.
jangan kelam kabut sangat.boleh isi sampai April.
lagipun tak lari univrsiti dikejar.melainkan imaginasi kau je.HAHA!



♥lots of love,
pija ramli
bacalah.walaupun kau tidak setuju.walaupun kau tahu ceritanya

1 comment:

misluvcoklat said...

buat pilihan bebaik na.
pastikan letak yang plig mnat tu kat atas skali. maw mnat skit2 jgn dok letak stg jd mcm i nyah . haha :D

Gud Luck :)