Sunday, May 11, 2014

dinner and tea time

Assalamualaikum and haiiii
yeaahh,this two weeks and upcoming two weeks gonna be so tiring.
sumpah penat dengan assignment,projek and bla bla bla
but its okay,sbb at least tak yah la aku struggle sgt untuk final,walaupun mcm kena struggle jugak.HAHA
well anyway,aku tak da hati sgt nak ckp pasal assignment aku sbb nk muntah pulak rasa.
Last semester,alhamdulillah aku pass dengan result yg agak baik.
so i was invited to the hari penganugerahan.
i thought it is in the night but BAM! it is in the evening,14th May.
so i was like,what about my class?
lol
macam rajin pulak aku nk pegi class kan,tp ye la,dh akhir-akhir sem ni kan.
faham je lah.
tapi tak kisah la,pasal baju ni.
ada tema tp baju formal.like what?!HAHA
its okay,selamat duit aku  apabila aku hanya berbaju kurung.

Dinner kolej kediaman aku pulak.
tema bukan main,vavavooom.
A night in Paris :)
tapi untuk usher/pengiring artis/vip dress turqoise pink,wide shawl hitam.
wide shawl hitam?nampak sangat kontra di situ.HAHAHA
oh not to forget,flower crown pulak bunga pink.
tettttttttttt

itu je aku nak bgtau.
k bai


- pija ramli
bacalah.walaupun kau tidak setuju.walaupun kau tahu ceritanya

4 comments:

twinscraftlife said...

HI~ this is twinscraftlife!^^ 안녕하세요^^ We sell purely handmade items^^ pls visit our blog^^ 감사합니다, 꼭 오세요^^ twinscraftlife.blogspot.com

lania claudia said...

Silahkan kunjungi juga : Agen Sabung Ayam Agen Adu Ayam
Pin BB: 2B4BB06A
Wechat: asianbet_77
YM : op1_asianbet77@yahoo.com
sms/WA: +63 910 521 37234

Ari Hermansyah said...

Izin share bro ..
Ane tunggu kunjungan baliknya ya !
Obat Sesak Nafas
Obat Ambeien
Penyakit TBC Kelenjar

Wilandita Rumaidha said...

The fruit does not fall far from the tree.
Obat Sesak Nafas Alami
Obat Miom
Green World
Obat Tidak Enak Perut
Slimming Capsule